Gasellföretag två år i rad​

​OP Entreprenad är ett företag inom OP koncernen. Vi finns i i Billeberga, 12 km utanför Landskrona. Övriga företag inom koncernen är

OP System, OP Maskiner, OP Maskiner Syd och OP Höglunds. Klicka på företagsnamnen för att läsa mer om deras verksamheter. Vi har, av Dagens Industri, blivit utsedda till Gasellföretag två år i rad. Det innebär att vi tillhör de snabbast växande företagen i landet.

Marknadsledande i södra Sverige

Idag är OP Entreprenad marknadsledande inom avfallshantering i södra Sverige, Halland och Blekinge. Vi omsätter ca 40 miljoner kronor per år och har 17 anställda. Vi har mycket kompetent personal med lång erfarenhet. Alla har eget ansvar för sina arbetsuppgifter, vilket ger stor personlig frihet att planera arbetet och styra över sin egen tid.

Jobbar aktivt med att utveckla vår verksamhet

Vår verksamhet är under ständig utveckling. Vi strävar alltid efter att hitta nya, mer effektiva sätt att arbeta och ta hand om avfall och annat material. Vi lägger ner mycket tid och energi på att hitta optimala sätt att sortera, hantera och återvinna. Vi utvecklar även maskinerna vi använder, med effektivare teknik och smartare lösningar. Vi jobbar med andra ord mycket aktivt med återvinning.

Ta gärna kontakt med oss så hjälper vi dig att hitta en återvinningshantering som är optimal just för ditt företag.​

Klicka här

Adress

​Box 150

Årupsvägen 26

261 22 Landskrona

Kontakt​​

Tel: 010-4568230